Fullt ös...

Har nyss kommit hem från öppna förskolan så passar på att skriva lite medans Tristan sover. Är ju inte så ofta på Ö.F, men de e ju faktiskt trevligt att träffa lite folk. Nu låter det som man aldrig träffar folk, med så är det inte.

Patrick borta mån-ons denna vecka så man får bara rå om sig själv helt och hållet. Vilken lyx!!=P. Morgonpromenaderna håller i sig. Imorse blev det med fröken Emma och vi walkade runt röbäckslätten. Skönt väder ute va det. Passade på att smita förbi hos "den-nu-icke-asfalterande-Tom" och hans gravida sambo för en kopp kaffe. Alltid lika trevligt att hänga där.

Helgen har ju som vart toppen. Tjejerna va hos oss och det blev hockey igen och massa lek och bus i lekparken. Söndagen tillbringades ute i Fäbodsanden hos kusinen och hans tjejer är ju favoriten och N och L. Dom ÄLSKAR brudarna!!!

Ikväll har jag fått turen att bli bjuden på middag hos min arbetskamrat. Riktigt trevligt. Då får vi börja ladda upp inför helgens festligheter i S-Vall!!!  Det kommer ju bli både det ena och andra där. Hotell och lite Jill Johnsson bl.a...Tristan börjar mer och mer tycka det är skoj att titta på sig själv=)!den här gången hade vi faktiskt varsin stol när vi såg på hockey. 
Men första gången så var det inte planerat att tjejerna skulle va hos oss och då va vi alla 5 st på 2 stolar. Undra om folk undra om vi va snåla...?!=)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Fanny

Du kan vara lugn.. snön ska vandra uppåt landet, den kommer till er ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback