...

Då var Skellefteå klar för semi-final. Inte allt för ofta man sitter och tittar på hockey, med tanke på att Patrick inte är hemma. Men de funkar!

Haft otroligt fint väder idag, hoppas nu att vi får ha detta härliga väder med oss till fjällen. Tänkte framkalla lite fräknar i mitt fejs nämligen. Man blir ju på sånt bra humör när man får se solen. For ut och red med en annan tjej ikväll. Klockan var halv sju och solen lyste på oss fortfarande, Helt wonderfull!!

Funderade ett tag på att göra bort handlingen ikväll, men latheten kom på besök så de får bli imorgon istället. Som vanligt får man göra allt sista dagen innan man ska åka.
Men jag har ju fått stallfritt imorgon så tvättning, packning och handling står på schemat. Och lilla hjärtegrynet;), kommer ju hem så då går ju allt mycket lättare.

Vad har hänt med True Blood någon??? Jag har ju sett väldigt få avsnitt av dom, men nu när jag insåg att det var sevärt så verkar de vara slut på dom... Slut på säsong???

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

bara 3 dagar kvar nu

Jag ser Svenska Hollywood fruar.... och jag gillar det. Inte för att dom är smarta utan så där medvetet, oförargligt dumma och lite småkorkade. Vissa av bönorna är charmigare än andra. Men jag är då inte avis på dom. Tack för att man har sitt eget liv!!! 

Dagen har iaf flytit på bra. Har fixat alla detaljer för påsken angående hästen. Det känns  skönt. 
Kalle banan fick sig också en ridtur idag...glad va han och de va jag med efteråt. Nu blir det morgontripp till honom imorgon och på onsdag ska snälla Carina rida honom så då är veckan uppstyrd innan man åker upp för påskfirande. Vad man längtar!!!
Nytt för iår i stugan är ju att mor o far inte är där. Även farmor o farfar stannar hemma. Känns självklart tråkigt, men vi andra får göra det skoj.
Men mamma har ju skämt bort en förrut, nu ska vi planera alla mat och matlagning. Men de ska nog bli bra. Nån gång måste man ju bli vuxen;)

Nu ska jag ringa min älskling som jobbar borta igen i veckan

..o här kommer en bild på någon annan jag håller kär:

 

visst e han söt min lilla kallepånke.... fan vilken hästnörd jag är.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

I´m back!

Vill be alla om så mycket ursäkt för att jag vart så osynlig här. Sen kan de ju lika gärna va så att jag inte har några läsare, eller dom få jag hade kanske totalt dissat att ens orka kolla längre.
Men nu ska jag försöka va lite aktiv igen. Kanske inte bästa läget nu med tanke på att påsken kommer med hejdundrande brak och då kommer man ju inte ha internet..

Annars har de väl inte hänt allt så mycket förutom det vanliga. Patrick har haft ganska mycket borta jobb, så lite små trist. Men ändå har jag inte haft mycket tid över till bloggen, och detsamma gäller faktiskt tom Fejjan. Där va de också längesen jag va!!!  Kalle e då kvar, men tyvärr börjar jag känna av ryggen när jag vart där. Rida går bra fortfarande, men som sagt. Jag är född med en svank och alltid haft lite problem med den när jag tränar för lite och att jag nu börjar bli lite framtung gör det inte bättre. Men men... man får bromsa sig. Man måste ju tänka på den lille också. 
Va på första kontrollen sen ultraljudet, och allt såg bra ut. Alla värden superbra. Fick lyssna på hjärtljuden... häftigt.  
Angående kommande magbild för dom som nu väntat på det...=) så finns den nu faktiskt på kameran. Måste bara föra över. Har väl insett att jag ej är personen som älskar att "fläka" ut mig, tolka mig rätt;) och sen har jag ju lite taskigt minne också.

men den som väntar på något gott...=)


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

baby galna föräldrar!!

Vi var på Baby-kväll i går på Barnens Hus. Oj oj... nu va de så där låååång kö igen. Folk är som galna, och uppenbarligen vi med. Men som tur va gick ju kön relativt fort. Och Patricks syster va dessutom där och stod först i kön så hon fick plocka åt de vi skulle ha. De va bra de, för när vi va inne så va de slut på dom=).
Jag ville ju kolla runt lite sen, men P klarar inte av allt folk så de blev kassa kön...vilket också va bra för efter oss blev den lååååång.

Ikväll blir det ridhuset med Kalle man och de va ju ett tag sen. han kanske ska f å skutta lite. Lär ju busa lite=)

Nu drar P iväg för jobb i L-sele och då kan väl jag passa på att far och göra stallet på morgonen.

Tjing tjing

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()