Bråda dagar

Nu har påsken kommit och gått. Och denna påsk va precis som alla andra påskar. Med andra ord, riktigt trevlig. För ovanlighetens skull så va ju varken farmor o farfar och mamma o pappa där pga att vi var för många för att rymmas. Så de va bara vi "ungdomar". Funkade riktigt bra, men lite mer planering än vanligt då man alltid haft världens bästa mamma som fixat det mesta=)
Vi umgicks både med släkt och vänner som också har stugor i närheten. Skoterturer blevd et faktiskt mindre av jämfört med andra ord. Men de va ganska skönt att ta det lite lugnare nu när man börjar bli lite tjock både här och där.
Sen hann ju även flickorna vara med oss ett par dar uppe i stugan. Mysigt va det och full fart med alla andrs barn dom fick leka med.

Helgen som har vart blev ocksp succé med besök på Tropiklandet i Holmsund. Vi hade med oss kameran, men tyvärr va ju batteriet slut på så vi fick inga kort därifrån. Synd, för det fanns söte apor till mindre söta ormar, spindlar och ödlor. Men kul för både vi och barnen. Så det rekomenderar jag Ni som inte vart där. Billigt va det också, för 2 vuxna och 2 barn = 150:-. Sen avslutade vi med att fika på Nisses konditori som är ett väldigt bra kondis med goda saker att äta=)
Hur som helst blev det sen en tripp till Skellefteå för en hotellnatt och Leos Lekland innan hemfärd på söndan. Späckad helg som alla gillade.

Nu har jag en änkling-vecka igen... lite tråkigt måste jag ju medge. men jobbet måste ju göras. Men på fredag e han hemma igen=)

En annan sak... Jag har nu fått fast jobb på Specsavers, eller de heter ju tillsvidare anställning. Känns mycket bra...jihaaa!

Fin bild på både utsikten och framförallt personen;)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()