Dags att åka hem då

Dagarna svischar förbi när man har fullt upp. Men imorgon bär det av till Ume-land igen. Nu börjar man sakna dom där hemma. Och man får väl hoppas att man själv är saknad också...:-P
Har en träningsvärk som heter DUGA i rumpa och lår efter gårdagens träning. Fick till en bra övning som Olga visat på sin blogg med hjälp av Mattias träningsbänk. Fick nöta på flåset också, och det behövs kan jag lova. Men träningsvärken är den enda braá värken...gött!

Hanna har åkt iväg till S-teå för jobb och hockey så därför joinar jag mor och far ikväll. Så nu ska det slappas med dom och sen får man väl se när man kommer upp hit igen. Kanske det blir mot jul eller tidigare...vem vet!?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Svart, lurvig, tjock shettis har anlänt!

Uppe med tuppen igen för att ta tag i dagens uppgifter. Till Lycksele skulle vi för att hämta Bettina aca "Bettan". Resan ner gick bra. Vi kände oss allmänt slö och det är ju inte alldeles konstigt med tanke på allt fix som är varje dag.
Väl på travbanan höll vi ju på att få med oss fel shettis, men tack och lov kom det två tjejer som förklara vilken av dom som var Bettan. Hem igen efter ett snabbt besök på Viltboa, och där fanns det mycket gott ska ni veta=): Åk dit vettja!!!
Maggan tyckte nog Bettan var rätt ok så det där kommer nog att gå fint. Med dessa namn dom har nu så låter det ju som en bunt med kärringar bara...

Tristan mår bara fint. Gick förvånadsvärt bra att åka bil idag. Glad och nöjd som vanligt.
Ikväll blir det middag hos gammel-farmor och farfar. Trevligt trevligt och framförallt skönt att slippa laga mat själv. Sen ikväll ska jag nog ta det lite mysigt framför tv:n och kanske gotta mig med lite godis (med betoning på lite:)).

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klockan är nio och lille herrn är fortfara...

100media_imag003 (MMS)

Klockan är nio och lille herrn är fortfarande vaken. Har haft en lugn kväll i Stensele medans husägarna är ute vid Luspnäset och bygger för fullt! Oj oj oj... vad dom har att göra. Bra kommer det att bli, men fullt upp! Imorgon ska jag och syrran till Lycksele för att hämta hem saällskapsdamen till Maggan och en ny möbel till Luspis. En snabb tripp måste det bli för sen ska det byggas. Nyheterna snart slut och sen får vi veta vem som åker ut från Idol.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

En promenad ut till Luspnäset och jag gill...

En promenad ut till Luspnäset och jag gillar redan stället. Här kommer dom ha det bra:-).

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SMS-inlägg

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredagsmys och Idol med våra goda vänner T...

Fredagsmys och Idol med våra goda vänner Tom Markus Lindgren och Gisela! Måste bara säga att Jay regerar. Wohooo:-)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dags för lunch och lilleman sitter i sin s...

Dags för lunch och lilleman sitter i sin stol nu och tittar på. Hoppas på en sovning snart från hans sida. JAG är trööött!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Helgens bravader!

Vilken trevlig helg vi fick det i S-vall och Södra Berget. T.o.m bussresan var trevlig. Vi hade världens bästa busschaufför!!!! Jill Johnsson sjöng bra, middagen smakade bra och jag dansade på discogolvet med Patrick som sällskap (och alla andra från jobbet=)). Hur kul som helst att svänga sina lurviga. Det var ju ett tag sen sist!
Ikea beöket blev ganska smärtfritt. Fyllde på ljusförrådet bl.a.

Nu är det ny vecka och Patrick jobbar i S-vall. Man tycker ju lite synd om honom att han måste dit igen... men men. Tur han är van!!!

Så vad ska jag och Lilleman hitta på.... Morgonprommisen avklarad tillsammans med Emma. Det är ju så skönt att komma ut på morgonen. Kallt och friskt var det också.
Sen hade jag nog tänkt mig att vara hemma idag och slappa, men tji där fick jag. Gisela ringde och kallade på mig. Så då hängde vi där resten av dagen. Tristan har lyckas hålla sig vaken hela dagen bortsett från sovningen under prommisen och en kortis i form av 30 min.... Gissa om han tyckte det var skönt att lägga sig i sängen när vi kom hem. Ska själv försöka komma i säng i tid också. Viktigt med sömn ju!!!

Har ikväll fortsatt min läsning av Olgas "gamla" blogg och jag säger ju det. Vill man bli peppad att komma i form så räcker det med att läsa hennes blogg. Säger det igen: Superblogg!!

Funderar på att lasera barbordet vitt.... kan det bli bra tro???? och blir det konstigt att stolarna fortfarande är samma "trä"-färg..??

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Fullt ös...

Har nyss kommit hem från öppna förskolan så passar på att skriva lite medans Tristan sover. Är ju inte så ofta på Ö.F, men de e ju faktiskt trevligt att träffa lite folk. Nu låter det som man aldrig träffar folk, med så är det inte.

Patrick borta mån-ons denna vecka så man får bara rå om sig själv helt och hållet. Vilken lyx!!=P. Morgonpromenaderna håller i sig. Imorse blev det med fröken Emma och vi walkade runt röbäckslätten. Skönt väder ute va det. Passade på att smita förbi hos "den-nu-icke-asfalterande-Tom" och hans gravida sambo för en kopp kaffe. Alltid lika trevligt att hänga där.

Helgen har ju som vart toppen. Tjejerna va hos oss och det blev hockey igen och massa lek och bus i lekparken. Söndagen tillbringades ute i Fäbodsanden hos kusinen och hans tjejer är ju favoriten och N och L. Dom ÄLSKAR brudarna!!!

Ikväll har jag fått turen att bli bjuden på middag hos min arbetskamrat. Riktigt trevligt. Då får vi börja ladda upp inför helgens festligheter i S-Vall!!!  Det kommer ju bli både det ena och andra där. Hotell och lite Jill Johnsson bl.a...



Tristan börjar mer och mer tycka det är skoj att titta på sig själv=)!



den här gången hade vi faktiskt varsin stol när vi såg på hockey. 
Men första gången så var det inte planerat att tjejerna skulle va hos oss och då va vi alla 5 st på 2 stolar. Undra om folk undra om vi va snåla...?!=)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Björklöven möter Kiruna på Arenan, och Tri...

100media_imag000 (MMS)

Björklöven möter Kiruna på Arenan, och Tristan följer intensivt matchen!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Vart tog den stundande...

...vintern vägen??? Vi har haft en helt underbar dag idag. Strålande sol occh den har värmt. Vi har ju också fortfarande grönt lite här och där... konstigt konstigt.

Satt iaf igår och tokläste en blogg som jag blev tipsad om. Och hej och hå va bra blogg det va. Kvinnor som fått barn och vill ha lite hjälp och tips med kost och träning när man inte hinner iväg till gymmet stup i kvarten. Jättebra blogg!!! Hon heter Olga Rönnberg och bloggar för Mama.
Så nu ska jag försöka leva mer hälsosamt, inte för att jag har levt jätte OHÄLSOsamt, men man kan alltid bättre.
Mina prommisar har jag ju i benen och är van så nu ska det finslipas lite mer på denna hemmaträning som jag lite tafatt har gjort förrut, men nu ska det bli lite mer seriöst. Vi får se hur det går. Tog ett kort på mig igår då jag bestämde mig för detta. Ett litet "före" kort... skulle jag falla för frestelser så kan jag bara ta fram kortet och glotta lite på det så kan det bli en motivation till att fortsätta=). Vi får se hur det går. Jag ska ju inte tokträna eftersom jag ammar, men därför känns det så bra med denna blogg. Hon vet vad hon gör och hon har själv fått massa barn. Senast tvillingar.
Kolla gärna bloggen http://blogg.mama.nu/olgas-blogg

Ska bjuda på en lite bild från morgon prommisen...det var bara för vackert...


Efter denna sköna promenad så blev det dejt med Elisabeth och pållarna. Besöka ridhuset och motionera dom. Jag va på markservicen idag!!

Tristan fick post igår från mormor och det var en body som hon och maskinen hade knåpat ihop tillsammans. Jag tyckte det såg ut som en köpesbody och det var ju tur. Ungar som går klädd i hemmasydda kläder riskerar att inte bli som vanliga "vettiga" ungar...;-)


Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Dagens hästliga aktivitet avklarad. Både h...

100media_imag000 (MMS)

Dagens hästliga aktivitet avklarad. Både häst och ryttare är svettiga. Nu vankas det lunch.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fy bubblan vad äcklig...

...ugnen kan vara ibland. Det var på tok för länge sen den blev städad. Men idag fick den sig en omgång. Blev super bra resultat. Varför ska det ta så lång tid ibland att hålla ordning och reda på saker och ting...??

Veckan har iaf börjat bra. Tjejerna va hos oss till tisdag. Patrick har bortajobb så han och töserna försvann igår. Blev tomt... Jag tycker nog bättre om lite livat hemma än att det ska vara så här tyst, Livia hade en rolig lek med Tristan i måndags. Hon lekte med hans mobil som hänger ovanför hans säng samtidigt som hon pratade med honom. Och oj vad han skrattade, Han skrattade tills han kiknade nästan. Livia märkte ju detta hon med så hon blev övertaggad till slut hon med. Fick med en liten filmsnutt på detta, men som vanligt så fick man inte med godbitarna. Det sluta iaf med att det blev lite för mycket till slut. För mycket skratt och en lute allt för taggad Livia som till slut nästan skrek av förtjusning. tristan bytte ut sitt skratt mot gråt=)!. Söta barnen är. Det märks så väl att dom tycker om varandra alla tre.

Idag dejtade vi ihop en prommis med Hanna, Savannah och Kellie. Riktigt trevligt. Blev den mysiga vägen runt Bölesholmarna. Blev t.o.m ett bad i sjön. Men de va ingen av oss tvåbenta som doppade oss=).

Lillkillen ligger och mojsar i sin säng nu och jag funderar på om jag ska framkalla lite kort. Har börjat skriva lite i Tristans första bok och jag skulle vilja ha lite fina bilder. Då kan man ju passa på att ta hem lite andra fina kort också. Vad hände med kameran som man bara plockade ut en filmrulle och la i en påse och skickade iväg med posten???  Jag har inte framkalla kort sen dess  och jag gissar att det är superenkelt att göra det digitalt. Men man måste ju som få tummen ur ibland...
Nä..ta tag i det och sen ladda inför morgondagendå det blir en förmiddag i hästens tecken!


Två tjejer och en kille som mysar i soffan.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()