Jag knäckte en nöt...

Nu har Jag kommit på hur de funkar att blogga med Heron! Jag blir impad av mig själv då jag annars e ganska dålig på tekniska grejor. Ligger iaf än en gång på sängen på Scandic i s-vall. Efter middagen velade vi om de skulle bli bio med Beck eller film på rummet. De blev de senare alternativet. Har vart på Ikea idag. Nu har lilla bebisen fått sängklãder m.m. Vi hittade super söta könsneutrala påslakan o örngott. Hittade även täcke o en mini kudde. Skötbord är något vi inte vet vad vi ska ha pga utrymmesskäl. Någon som har några tips? Vi bor ju inte i den största lgh:en. Nu ska jag fortsätta utforska min Hero...tycker minsann att Spotify borde få sig en plats där:)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Min första lediga dag...

...på väldigt länge! Oj vad skönt. Tillbringade förmiddagen med flickorna ute på gräsmattan. Dom lekte och jag solade mig för första gången i år. Iklätt i bikini, tyvärr känner man sig ju inte alltför "Beach 2010, here I come", men de skiter jag i!

Har börjat med 2 veckors semester i hopp om att bebisen ska komma inom snar framtid. Nu längtar man ju som bara mer och mer för varje dag som går. I morgon blir det S-vall. Jobb för Patrick och jag får den trevliga äran att shoppa lite grejer vi har kvar till bebisen. Känns mycket trevligt!=)

I helgen var vi ju i S-uman för att fira våran födelsedag tillsammans med våra vänner. Blev en super trevlig kväll med god mat och otroligt trevligt sällskap. Vi skippade skidstugan, vilket jag tyckte va bra, och istället blev det samlingslokalen på höjdvägen. De låter ju verkligen hur tråkigt som helst, men tack vare mammsen så lyckades hon fixa till det på ett bra sätt. Men hon kan ju som det där...

Det blev iaf en super kväll och jag vill tacka alla som ville komma dit och vara med oss. Ni gjorde kvällen till en minnesvärdkväll. Vissa var nog mer bakis än andra på söndagmorgon, men jag hoppas ni tyckte de var värt det;)

Vi hade världens bästa mor och far som tog hand om städningen åt oss så när vi vaknade så var det redan fixat. Tack!!!!

Dom sötaste som var på festen var ju helt klart Cornelia och Colin. Tänka sig vad Cornelia helt plötsligt blev stoooor. Och så liten Colin är (även fast han vuxit=)). Snart får man hålla i sin egen i den där storleken. Dom e ju så söta.

Vi ska gotta oss i en film ikväll så nu ska vi sticka iväg och hyra en.  Vet inte än vilken men vi får se...=)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Så ska det låta...

...går på Tv:n, och jag sitter som en slapp potatissäck i soffan. Känner mig döööödströöött i kroppen nu.
Sugen på nåt e jag också, trots att jag inte är hungrig. Det är nog helgssockret som kallar=)

Var förbi på The Store idag för där var det rusning. Dom ska sluta sälja tjej kläder och har total utförsäljning av alla kläder och tillbehör med 40%... och det är verkligen allt som har med tjejer/kvinnor att göra. Och snygga grejer. Gillar man att köpa märkeskläder är det ju de perfekta stället att handla kläder på till bra priser.
Jag hade bara tid att vara där i 10 min och jag fyndade 2 plagg a 80:- st...(det vara bara Vera Modas), ett st linne och en 3-kvarts-ärms-tröja. Bägge plagg lite längre modell på vilket jag gillar. Härliga randiga fräger också, en i gul och en i aprikos. Måste ju bryta av med allt svart man har i garderoben nu när det är sommar.
Oprovade slet jag med mig dom och betalade. Passar dom inte nu lär dom ju passa sen iaf=)
JAG GILLAR ATT KÖPA PÅ REA!!!! Jag är inte snål, men jag tycker det är onödigt att kasta bort mycket pengar på dyra märkes klädesplagg.

Va hos barnmorskan i morse och allt var bra. Sen jag börjat äta järntabletter så är siffrorna mkt bra nu. Bebisen ligger fortfarande med huvudet neråt som den gjort nu senaste 4 veckorna, men än är det rörligt.
Har börjat känna av lite krämpor nu speciellt på kvällen när man hållt igång hela dagen. Skönt att lägga sig i soffan, men desto mer OSKÖNT att ta sig upp till sängen när det är läggdags=(. Men som jag sagt tidigare... ska ju absolut inte klaga då jag haft det så bra hela tiden annars.

Ska gå rundgång på tv:n nu och se vad man ska titta på.

Ha en alldeles underbar fredagkväll med mycket mys och pys!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sakta nedräkning!

Idag har lilla bebin fått sina första blivande kläder... känns ju faktiskt lite konstigt att man köpt bebiskläder till sig själv... Men kul och mycket fint finns det. Var på Lilla Mirakel där dom har 50% på hela butiken.
Fyndade ett par byxor och en body. Ska bara nu köpa till en tröja resp byxor till varje del. Hittade inget som matchade. De mesta i affären låg lite huller om buller. Också svårt att bestämma färg när man inte vet om de är en tös eller gosse. Bodyn har lite pojkvarning.. men men. Färg spelar ju faktiskt ingen roll!!!Köpte även ett set för att göra 3D gjutning. Ex en fot och hand... de får vi testa sen.

Idag har flickorna haft Sommaravslutning på deras dagis. Så de var grillning och tårta för hela slanten. Sjunga gjorde dom också för alla syskon och föräldrar. Duktiga!!!
Före det så var jag på profylaxkurs, så nu vet jag hur jag ska andas när det är dags för förlossning. Tänka sig, de är bara en månad kvar nu. Jippiiii..

Fredags imorgon och i helgen blir det en tripp till Sundsvall men en vän från jobbet och hennes man och barn. Hotellnatt och IKEA... det blir bra.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()