I väntan på en pizza...

...så kan man ju alltid skriva en rad eller två. För pizza har vi beställt och den ska hämtas om 10 minuter cirkus. Vi blev så lata och efter städning av hemmet så kändes det som ett lätt beslut av matval.

Idag blev det en tur till Hippologum och hopptävlingarna där. Tristan tyckte det var spännande och mamma tyckte det var kul att träffa massa folk och titta på fina hästar. Man blir som sugen på häst när man är på tävling...

Fixat och donat inne i sovrummet. Tristans lilla säng har stått lite trångt till, men nu blev det bra med plats. Lite ny möblering är alltid kul också. Har även tagit tag i vinden som måste få sig en rejäl uppfräschning. Trångt och alldeles för mycket grejer som inte behöver va där utan skulle trivas bäst på återvinningen.

Nu kallar pizzan och kall cola!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

En dag i minnenas tecken

Idag har vi tagit farväl av Loket. Det var sorgligt, men en vacker begravning. Det var valt sånger som passade in så bra. Det var en kvinna som sjöng så vackert. Lät som hon sjöng med guld i munnen. Kistan var omgiven av vackra blommor. Det var vackra människor i kyrkan. Det märktes tydligt att Loket var en omtyckt person. Det var värme, kärlek och glada minnen som visade sig under dagen.
Ens krafter tar slut efter en sådan dag. har nu tagit mig en dusch och gör absolut ingenting nu. Funderar t.o.m på att gå och lägga mig.

Tristan har för första gången (bortsett från mormor och morfar), varit hos en barnvakt. Det gick super. Han har varit glad precis hela dagen. Fina Marja är omtyckt av lille herren. Hon hade väntat sig att han åtminstonde skulle vara liiiite ledsen när han vaknade efter att han sovit. Men icket! Han sken upp som en sol=). Det känns skönt att han verkar ta det så bra!

Lägga sig i sängen blir det nu och fundera en gång om alla intryck man vart med om idag.

Ta hand om er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blod, svett och tårar

Oj oj vad det händer grejer här. Framförallt med Tristan. Jag tyckte han nyss hade lärt sig krypa, och efter det lärde han ju sig att resa sig upp. Nu helt plötsligt så står han själv kortare stunder och han går tillsammans med "lära-gå-vagn". Man blir så imponerad så av sin son. Härliga tider=)!

Imorgon har vi en begravning framför oss. Skulle helst sett att den inte skulle ha existerat, men det är nåt som nu måste göras. Jag hoppas och tror att det kommer bli en fin tillställning och ett fins avslut för dom närmaste och anhöriga.
Så upp tidig morgon blir det. Flickorna ska till faster och Tristan ska få vara med bästa Marja. Dom ska tillsammans med Rickard och barnen åka upp till Gammlia och kika. Tror det kommer gå superbra och han kommer nog tycka det är spännande.

Det känns som sommaren börjar smyga sig på nu. Vi har haft riktigt varmt nu i två dagar, bortsett från blåsten som va idag. Men man känner ju hur man rikitgt längtar till sommar, sol och badstränder.

Här får ni en liten bild på en kille som störtdykte ner i golvet. Det resulterade med en rejäl fläskläpp och tårar. Men lite tröst av mamma så va han tillbaka i sitt glada jag.Busungen med glimten i ögat;)Dags att rikta in sig mot sängen. Blir en lång dag imorgon!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

veckan börjar med regn...

...och slutar med barnbidrag=). För det får vi på fredag!!  Som sagt. Här var det regn, och då blir det innedag än så länge. Lillhjärtat sover nu så vet inte vad än, men nu ska jag få nåt gjort.

Har ringt massa samtal nu på morgonen. Bl.a. försäkringskassan som hade sååååå lång kö idag. Men dom ringde upp mig lite senare så tack för det att jag slapp sitta i telefonkö. Tack också snälla människa som jag fick prata med. Tummen upp för henne. Hon visste vad service var. För ibland får man ju dom här människorna som inte har känslan i att leverera ett bra telefonsamtal. Dagens ros till kvinnan på andra sidan luren.Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helg slut!

Då har ännu en helg gått av bara farten. Vart lite gott och blandat av den. Tog bilen igår och drog upp till Skellefteå och tittade på hästtävling. Detta gjordes utan son. Han fick stanna hemma med pappa. Gick super bra både för mig och honom=)! Men lite ovant känns det att vara utan honom så länge, men det är lika bra att vänja sig!
Skoj att va på tävlingarna. Träffa massa trevligt folk och fick se massa fina hästar. Man blir ju som sugen själv också. men jag har det bra utan häst

Igår kväll gjorde jag väl som alla andra...såg Melodifestivalen. Eller såg och såg, jag somande där mitt i. Men jag såg slutet och att Sverige och Saade blev trea. Riktigt bra gjort!

Imorse fick vi en variant av sovmorgon.. Efter att ha vart uppe med Tristan och gett honom frukost så gick vi och la oss igen runt åtta. Sen sov vi alla tre till tio. Det var länge sen kan jag lova. Men skönt!
Idag har mest bara bjudit på innedag då det vart lite tristare väder. Blev ett litet besök på ÖB med Gizela. Så nåt blev gjort iaf=).

Tömde kameran och hittade detta söta kort på Tristan=)
Här tog jag busungen på bar gärning efter att han hittat åt tandkrämstuben.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Soliga dag!

100media_imag002 (MMS)

Vi har det så bra...slappar på balkongen för fulla muggar. Tristan har blivit lite småförkyld så vi backade på öf idag. Trodde han blivit bättre men han har vart lite småhängig idag på fm. Så efter promenaden så har det blivit att vara hemma. Men rätt skönt också, man kan ju vara ute. Balkongen är som ett extra rum nu. På golvet 'r det svalt, vindfritt och skönt. Nu har lilla trollet somnat så nu ska jag dricka kaffe och lapa sol. Det var ju som ett tag sen jag skrev här regelbundet. Vart lite slapp på den fronten. Mycket har hänt på senaste tid. Just nu är jag inne i ett flow med promenader och löpning. Kul har det blivit också, och då är det ju bara att köra!!! Har som mål att springa en mil innan sommarn kommer. Jag varvar veckorna med PW med barnvagnen och ensamma löpningar. Bra både mentalt och fysiskt. Det beror lite på hur det ser ut på hemmafronten om man är ensammen eller inte. Jag och Giz funderar på att vara med i vårruset, men då ska det anmälas innan fredag så nu får vi ta och bestämma oss. Men det är ju inte så svårt att göra det egentligen=) Pratade med Hanna idag och hon var en glad ägare till en ny häst!!! Grattis! Ska bli spännande att flja hans utveckling. Kommer nog gå super. Ne...nu kallnar kaffet!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

En dag ute i fina solen och gungar.

100media_imag002 (MMS)

En dag ute i fina solen och gungar.

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()