Party party...

...hade vi igår. Började sisådär halv sju och slutade runt nio på kvällen. Nu var det ju inte ett sånt party ni kanske tänker på utan det var Avera-party! Bra produkter det här. Trevlig konsulent med jättefin bebismage=), söt värdinna och underbart "köpesfölk". Ett stort plus för fikat också som var bakat tidigare under dagen. Mums...

Blev tre inköp också. AloeVera gele, Easy Shaver och produkten man inte kan vara utan Intimate Cleanser! Men man vill ju ha så mycket mer, men börsen vill annat;)
Gårdagen bjöd även på mycket utetid i det härliga vädret. Vi passade på medans lillprinsen sov att köra Lillan igen och denna gång körde vi hela Luspnäs vägen. Hon skötte sig toppen. Den lilla krabaten verkar vara en pigg rackare också. Hon ville bara springa fort, fort, fort!
Angående hårproblemen så har man ju nu fått lite tips. Får se vad det blir. Kanske färgning....H har ju vågat färga sitt blonda hår, så kanske man själv ska våga på något riktigt djärvt. Återstår att se. Måste iaf vänta tills jag kommer ner till stan!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Linda Söderlund

Börjar väl med att tacka för allt fint du skrivit om mig =), men sen måste jag bara säga NEJ, inte färga bort ditt fina ljusa hår! Tänk så sällsynt det är med så ljust!? Inte många som har det naturligt. =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback