Slapparsöndag

Vilken trevlig helg man fått! Började med hockey i fredags. Hela familjen drog vi till Arenan för att se löven mot Teg. Tjejerna tyckte det var spännande...dom skulle ju få köpa popcorn!!! Tristan hade stora ögon hela första och halva andra perioden, sen somnade han.  Med hans nyinköpta hörselkåpor funkade det jättebra.

Lördag drog vi iväg till Sundsvall. Tom och Gizela hängde med. Vi hade ju lovat pojkarna att även fast vi fäljde med så skulle dom inte "behöva" märka av oss. Dom skulle ju se hockey, gå på casinot och besöka krogen. Vi skulle ju besöka Ikea, och det räckte för oss. Vi va riktigt bra på att vara osynliga för våra bättre hälfter, och vad hade dom gjort utan oss. Dom fick ju faktiskt skjuts av oss vart dom än skulle...=) Vi e snälla vi=)
Nog hitta man allt lite på Ikea...två påsar fylldes upp med diverse "småskrot". Ska ju tillbaka dit om 2 veckor igen så man fick ju hålla sig lite.

För lilla killen gick bilresan faktiskt mycket bra. Han pjollrade på tillsammans med storkillarna där bak.

Nu är man hemma och har bytt om till såna här riktigt väl använda mjukiskläder för nu ska det slappas med stort S. Poker blir det om sisådär 45 minuter. Lite gott att äta till=). Och imorgon blir en ny vecka med mycket ensamtid då Patrick åker iväg på jobb igen.

Ha de bra allihopa!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback