Då var helgen avklarad!


Lördagkvällen tillbringades på kvarnvägen med grillning och goda vänner. Planen var utgång till kajen där bl.a SkidRow och Europe skulle uppträda.
Jag slängde tyvärr in handduken när de va dags att fara. Men dom andra hade haft riktigt trevligt.
Jag fick istället ligga hemma med en bok som jag plöjde igenom så när älsklingen kom hem så va jag kors i taket vaken än.

Måste bara tipsa om boken som jag dessutom läste ut i natt. "Mamma, pappa, barn" av Carin Gerhardsen. Mycket bra bok, men ganska hemsk också. När man börjat läsa den är det svårt att sluta. Läs den!!


Idag har de inte blivit många knop gjorda. Låååång sovmorgon. Behövligt och alldeles ovanligt konstigt. Sen bara ligga och slappa framför tv:n med hjärtat.
VILA hade sin utförsäljning så dit drog jag med mig Elisabeth och jag hittade 1 fynd bland allt jag provade. Men då sparade man ju lite slantar också=)¨
Sen blev det grillmiddag med Tom och Gisela på besök. Trevligt att Tom nu har flyttat tillbaka han med till Sverige och Umeå. Nu får man träffa dom oftare.

Nu får kvällen fortsätta i slappartema, men tyvärr utan min kära Patrick då han har åkt till S-vall för jobb. Ser fram emot våran lediga tid tillsammans vi har framöver. Den kommer att bli såååå bra!!=)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredagsmys

Slut på jobb och start på ledig helg. Blir affären nu för påfyllning av kylskåpet.
Är inne i en period där matlagning inte känns prioriterat. Tappat lust och ideér till det.  Ikväll får de bli så enkelt som varma mackor. Funkar ju det med.

Blir en långkväll med fredagsmys såklart med kära hjärtat här hemma. Lite vila på soffan.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Riiiix äfffffämm


Rix FM har kommit till stan. Jag och tre arbetskompisar gick och åt på Bishops. Sen en lite promenad ner till kajen. Mycket folk och musik från scenen. Trevligt trevligt. Darin, Ola och några andra som I never herd of...
Nu är de ju en musikhelg som kan kallas dugas. Får se om vi tar oss dit på lördag. Skidrow och Europe ska ju uppträda.

Trevliga nyheter från Hanna. Kalle är inte halt längre. Han måste ha slagit sig i lördags när han travade upphöjda bommar. Han som går som en klippa på allt sånt där hade ju helt plötsligt svårt för det. Får väl skylla på att han inte fått röra varken hinder eller bom på en lååång tid.  Så efter lite vila så har han blivit haltfri. Skönt!

 

Ikväll kom älsklingen hem också. Egentligen var det ju imorgon så jag blev väldans glad=) De blir som långtråkigt i längden att vara själv. Men sova gott ensammen i våran endast 1.20 säng gör man ju själv. Vi måste verklligen fixa bredare säng. Hur ska de gå när bebisen kommer annars. Då slippe man iofs tjocka magen, men ändå!!!

Va på Lilla Mirakel idag också. Butiken ska upphöra så dom har 40 % på hela sortimentet. Riktigt fina kläder och av bra kvalla, men oj va svårt helt plötsligt att köpa något. Vad ska man ha för färg?? Rosa? Blått? Vi vet ju i nte vad det blir för sort... men då kan man ju ta en mer neutral färg som passar båda sorter. Men vad är det för färg?? De sluta med att jag inte handla nåt. Men man kan ju gå dit igen nästa vecka, då var det 50%=).
Måste fixa en ammningsBH också. Nån som har tips på någon bra?? Vill ju gärna ha en innan bebis kommer så man inte behöver springa ut då och leta o prova.

Lev och må!! Nu ska jag slänga mig på soffan en stund innan läggdags!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fullt ös!

Fullspäckad dag med jobb och kvällsmöte. Snart är det läggdags.

Har fått vart på förlossningen idag på en visning. Och de va då en väldans positiv upplevelse. Lite småtråkiga rum, men annars så va de ju en rätt lugn atmosfär. Man får hoppas att upplevelsen känns detsamma när dagen D är här.
Nu vet man iaf vart man ska så nu är det bara för tiden att gå så bebben kan komma ut.
Jag har ju vart så bortskämd med graviditeten under hela tiden, men nu har jag fått lite svullna fötter. Ska ju absolut inte klaga, men märker att crocksen är dom bästa skorna och mina remsandaler är dom sämsta pga att fötterna ser ut som kassler efter jag haft dom=)

Jag har fått en ceck-lista från min kära sambo (som har vart med om detta två gånger om) och den har vi nu fått börja pricka av. Skönt!! Ganska mycket som är bra att fixa innan bebis kommer.
arnvagn är iaf fixad. De blev en Brio Sing, sen fick vi ju en superfin skötväska av mamma. Och som alltid är den ju så homemade som den kan bli. Så jag kan stolt gå runt med den och veta att ingen annan har den. Tack mamma!=) Sen va de ju massa fix med papper hit och dit. Papper som ska till försäkringskassan osv. Måste beta av mer på listan!

Nu är det dags för Cougar Town och ett mail till syrran.... det ni!!=)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Häggen har blommat...

...och det luktar så gott när man är ute. Grönt överallt, men de verkar som de ska komma en kallfront nu. Men de gör detsamma. De e så fint ändå.

Ensammen hemma hela veckan, men de ska väl gå ändå. Får passa på att vila lite då. Den korta ridturen i lördags har utbetalat sig på kroppen kan jag säga. Men är huvvudet dumt så får kroppen lida!!! Känns ganska konstigt att inte ha hästen här. Saknar honom oxå... har lite dåligt samvete att jag inte gosade med honom mer innan jag åkte. Man är allt blödig och lite smålarvig. Men så är de ju med djur.
Han verkar då må bra iaf, och de e det viktigaste.

Har börjat ta tag i alla papper och info man fått från barnmorskan. De ska ordnas med diverse grejer gärna innan bebben kommer. Lika bra att börja! Va ju på koll i fredags igen och allt var som vanligt. Ska börja knapra lite järntabletter nu... funderar bara på om barnmorskan har koll eller inte.
Har ju träffat henne sen i början av mars och helt plötsligt så tar hon mig i hand och presenterar sig. Säger att hon ej träffat Patrick tidigare och inte heller mig=P... förra gången tog hon blodprov och då var allt ok med järnet. Denna gång tog hon inte blodprov, men nu ska jag äta. Det var väl värmen som gjorde henne snurrig=)

Imorgon ska jag upp på förlossningen för visning. De blir ju intressant! Och på torsdag ska jag lära mig att andas. Sen är det inte så mycket kvar.  Huvva va tiden gått fort.

Nu ska jag se Norska Hollywoodfruarna och sen är det en dokumentär bakom "Sex and The City 2".

Tjingeling

Här är Kalle i sin nya mysiga skogshage.

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu var helgen över

Oj oj va vi har gjort mycket i helgen och den känns som den vart så lång.
Kalle har fått komma upp till Hanna...tack kära syster för att du tar hand om honom. Resan upp gick då bra och Kalle-man e ju som van han att installera sig på nya ställen så de gick bara fint. Han verkade tycka det va helt ok att ha Terry och ett bräkande får som boxgranne. Flickorna tyckte också de va spännande med det nya stallet till Kalle.
Bröt mot min regel att jag inte skulle rida någe mer, men jag blev såååå sugen. Så de blev en liten tripp på Kalle medans Hanna vilade sig emellan. Men man får ju lida lite nu för att man e tjurig och inte tänker sig för. men kul var det!
Hann ju även med att besöka mor o far och även en snabb tripp i Barsele innan vi åkte hem.
Lördag e.m tillbringades ute i Fäbodsanden tillsammans med Marja och tjejerna.
Där kokade vi palt och oj va gott!!!! Dessutom tänker jag varje gång man kokat palt att"gu så lätt och gu se sanbbt de går att göra hemgjord palt, de ska jag göra oftare", men ack så sällan de blir ändå=). Men gott var det.
Sen var det fyra flickor som hade hur roligt som helst på kvällen så att gå och lägga sig i tid inte fanns med på deras världskarta. Idag har dom också fått vara med varandra hela dagen lång så jag tror dom är super nöjda.

Nu har man fått sig en efterlängtad dusch och soffan väntar på mig. Here I come!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Upp med tuppen!

Här blir det ingen sovmorgon inte. Solen skiner och idag blir det en kanondag!
Igår när jag cyklade hem från jobbet så öppnade sig himmlen precis när jag parkerade cykeln på gården. Det vräkte ner och före det hade det blixtrat ock åskat. Ett riktigt sommarregn.
Det blir så fint efter regnet har kommit. På två dagar sen senaste regnskuren så har vi fått det så mycket grönare.
Patrick fick köpa sig en cykel igår, en fin en. Så nu kan vi äntligen cykla tillsammans. Funderar på att cykla på utflykt idag med picknickkorg kanske. Tänkte först få något bakat först.

Bio blev det igår kväll. Robin Hood, m Russel Crowe! Ingen av oss hade ju någon pejl på hur lång den va, men efter 2 tim & 20 min va jag fortfarande vaken=) Filmen var helt ok också.






Vi var på besök hos flickornas farmor och där var det en som var i arbtestagen och en som satt med mig och njöt i solen.

Ne... ta tag i det där baket nu kanske innan klockan blir alldeles för mycket!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Härliga sol...

... ock kortdag idag. Va härligt. Vi blev bjuden på smörgåstårta av chefen och stänga klockan 14.00. Cykelturen hem va helt underbar. Soligt och fint. Varmt också.
Väl hemma så blev det fix på balkongen. Fram med stolar, bord, kuddar, mattor osv. Fint blev det. Nu kan sommaren komma.
Älsklingen kom också hem mitt i allt. Nu har vi morgondagen att se fram emot. Hoppas på lika fint väder så ska vi och flickorna som kommer hit imorgon hitta på något roligt.
Har fixat en grej för helgen också. Tror det blir bra. Ska kanske ordna något mer också.

Har avverkat en film nu också. Vi kunde inte låta bli att låna 3 filmer. Och denna film så var jag faktiskt vaken hela tiden. Nu sov en annan istället;). Filmen var iaf "Nollpunkten" med bla Elijah Woods...smågullig film om vänskap bl.a.

Kära grannen tog hand om Kalle idag också. Tur jag har dom som vill ta hand om honom. Han förresten tyckte livet var hur härligt som helst.... nakenfis i hagen. Gött!!!

Tror jag ska väcka upp min käraste nu så han klarar av att sova ikväll. Annars är det jag som kliver upp själv när tjejerna kommer.

En liten bild på arbetsverket på balkongen idag. Projekt nr 2 på balkongen blir lite blomster och smågrejer. Men de får väntas lite med. Fortfarande lite kallt om nätterna.







Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hemmafrun är lat!!



Än har det inte blivit något gjort på vinden.... men vi får se hur kvällen slutar. Fixat med massa kort på kameran och lagt upp i diverse mappar. Kan man ha för mycket av kort??? Jag tycker det är kul att spara, men kan det bli för mycket.
Funderar på vad man ska hitta på i helgen. Det är ju en speciell dag för en speciel person... har ev en plan.
Läste systers blogg och hon minsann har satt igång med storbak!!! Hon är ju svår att klå när det gäller bakning, men jag skulle också behöva ta tag i det där. Men nääär?? Tiden går för fort och man tycker alltid man har för lite tid till annat. Men dygnet har lika många timmar för alla människor!!! Det gller bara att förbruka dom på bästa sätt.
Det regninga i morse är som bortblåst, nu skiner solen och himlen är alldeles blåååå. Hört att nästa vecka ska vi få upp mot 20 grader varmt. Me liiiike it mucho mucho. Kanske man ska förbereda med Brun Utan Sol eller en soldusch hos grannen bredvid jobbet. Man skrämmer ju livet på folk om man skulle dra upp byxbenen

Bjuder här på en bild nu när saker och ting närmar sig.


nu har det alltså gått 32+3 v.

Dags att fixa något att äta. Vi hörs!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

hej och hå

Saw VI var som väntat. Halvdåliga skådisar med dålig handling. Våldscenerna var så där hemsk äckliga och plågsamma att man fick gå och duscha efterår pga all fot- och handsvett. Varför ser man sånt egentligen???

Helgen har flytit på bra. Varit ute hos kusinen i Fäbodsanden bägge dagarna och umgåtts. Familjen Barsele va ju och hälsa på  så de va riktigt trevligt. Barnen hade hur roligt som helst. Även jag och Marja fick ju passa på att va barn på nytt med massa kurragömma lekar. Rickards o Marcus skruvade mest hela tiden, men fin blev bilen.
Sen har vi även fått träffat goda vänner. En med nytaget körkort och en snart hemflyttad "vikarierande norrman". Det blev gott sällskap och god middag tillsammans på lördagkvällen.

Magen lever sitt liv och allt var som vanligt när jag var på koll i fredags. Helt plötsligt så har jag börjat känna av lite mer på att man bär på lite extra. Lite mera vankade i gången blir det emmelanåt. Men jag ska inte klaga. Har ju mått och mår toppen fortfarande.
Längtar ju som mer och mer på den kommande tiden framöver. Har nu bestämt när jag slutar jobbet, och jag får börja min ledigeht v 24. Gissa att man ser fram emot det!!!

Har en ensamkväll ikväll. Funderar på att ta tag i vinden lite för div sortering vad som ska bort och vad som ska vara kvar.

Nu blir det en snabb kaffe innan luchen tagit slut...

 






Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sågdags!

okej, nu är det dags för en egentligen totalt värdelös film, men ack så äcklig dom kan vara, Det är nämligen dags för Saw VI.... självplågeri att se sådana tortyr-filmer.
Barna ligger iag och sover och jag ska ha en kudde tll hands!!!

Kommer tillbaka med betyg senare. Gissar på bottenbetyg=)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tröga sirapsfingrar och nerslöad hjärna

då var man här igen... jag har dålig diciplin igen. Men den enda det drabbar är ju egentligen mig sjäv. Jag upplevs ju som tråkig!!!
Ska försöka h¨lla uppe denna sida bättre, men vi får se. Lovar inget till 100 %.

Vad händer på Bryggargatan annars då... det är som lugna puckar. Känns verkligen att våren har kommit nu. Solen skiner om dagarna och man blir så där glad om dagarna.

Magen fortsätter växa och det har smullit till dom sista veckorna, helt plötsligt får jag inte igen jackan. Tur vi går mot varmare väder=).
Senaste kollen jag var på så såg allt normalt ut. Barnet ligger just över normala kurvan. Ska dit nu på fredag morgon igen.

Min kära hälft jobbar lite borta i veckan vilken självklart känns tråkigt. Men vi klarar oss, jag och tjejerna. Vi får bara längta mera.

Bilen har vi sålt vilket nu känna av då tjejerna ska hämtas och lämnas på dagis. men tacka vet jag en snäll arbetskamrat som lånar ut deras bil som vi kan nyttja idag och imorgon.

Hästen är fortfarande kvar, vilket börjar kännas lite smått besvärligt. Jag tycker om min häst jättemycket, men min kropp börjar ogilla stallsysslorna. Men med god hjälp av en duktiga C så underlättas det.
Men som sagt... vet någon om någon som söker en snäll häst så har jag den perfekta!!!=)

Här bjuder jag på en ev efterlängtad bild för en del... v 31=)




Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()