Sakta nedräkning!

Idag har lilla bebin fått sina första blivande kläder... känns ju faktiskt lite konstigt att man köpt bebiskläder till sig själv... Men kul och mycket fint finns det. Var på Lilla Mirakel där dom har 50% på hela butiken.
Fyndade ett par byxor och en body. Ska bara nu köpa till en tröja resp byxor till varje del. Hittade inget som matchade. De mesta i affären låg lite huller om buller. Också svårt att bestämma färg när man inte vet om de är en tös eller gosse. Bodyn har lite pojkvarning.. men men. Färg spelar ju faktiskt ingen roll!!!



Köpte även ett set för att göra 3D gjutning. Ex en fot och hand... de får vi testa sen.

Idag har flickorna haft Sommaravslutning på deras dagis. Så de var grillning och tårta för hela slanten. Sjunga gjorde dom också för alla syskon och föräldrar. Duktiga!!!
Före det så var jag på profylaxkurs, så nu vet jag hur jag ska andas när det är dags för förlossning. Tänka sig, de är bara en månad kvar nu. Jippiiii..

Fredags imorgon och i helgen blir det en tripp till Sundsvall men en vän från jobbet och hennes man och barn. Hotellnatt och IKEA... det blir bra.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: erica

Tänk så myzigt :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback