slutet av helgen är här nu.

Minstingen ligger och sover och stortjejen är på kalas.
Morgonen bestod av uttag av hästarna tillsammans med minstingen. Hon skötte sig så bra i stallet. Har vart ute sen i snön som kommit (och fortsätter komma), så nu känner man sig lite mör.


Finns det ingen som vill köpa en snäll Kalle???=)



(jag vet att jag e dålig som inte satt på jäntan en hjälm)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oändlig saknad

Ett år har gått sedan våran glada goa tjej lämnade oss allihopa. Sänder mina allra största och varmaste kramar till dom närmaste. Hoppas Ni har det bra.

Vi saknar dig Isabel och kommer aldrig glömma dig

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

suck

ledig dag idag, men fullt upp tills nu. Så jag ska faktiskt hoppa i säng. 
Bilen har besiktats, och bannemig att den inte gick igenom=( hästen har motionerats. Jag har fått börja se igen (fått luggen klippt), ätit en god lunch på Rost med min fina vän. Tvättat upp bilens motor. Handlat mat, hämtat barnen, lagat mat och insett att jag glömt köpa blöjor och välling. Tur man har snälla grannen som hjälper till=)
P är ju fortfarande borta och barnen ligger och sussar sen länge tillbaka. Känner mig helt slut på.
Men fin-väder har vi fått haft idag...härligt!!=)
Får ta mig en skönhetssömn och ladda upp får morgon dagen.



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Det var ett tag sen...

...man skrev. Har både vart det ena och det andra. Magsjuka har hunnit varit på besök. Mycket på jobb och annat. Tiden bara rusar iväg. Inte är det lugnare denna vecka, men allt ordnar sig.

Internet funkar inte heller som det ska. Vi köpte ny tv och när vi sen koppla om allt så funkar inte inteenet. verkar som om Routern har gett upp. Vilket nu unnebär att vi bara kan använda en dator som är direlit kopplad till modemet medans dena andra som brukar funka trådlåst i nte funkar nu=(. vilket innebär att inge poker på söndagar i varsin soffa...
Det innebär också att nu t.ex. då Patte och Ante ska spela NHL tv spel så har jag inget anna att göra än att sitta framför denna enda dator som funkar och då måste jag sitta på trägolvet. Ovig som man är och träsmak i röven.
Nog tjatat om datorer och internet....vi mår ju bra, är friska har mat i kylen så vad ska man klaga om då=)

Förresten så har en tjej börjat rida Kalle lite. Hon är duktig och Kalle blir riden mera=)

Nu ska jag surfa lite mera, men ikväll går facebook trögt och snart börjat skidskyttet stafett damer och killarna spelar fortfarande....hjäääälp!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fint väder och OS!

Vilken topeen dag vi hade igår (lördag alltså). Ok... att Livia har vaknat 6 varje morgon hela veckan må ju va, men jag och hon for iväg halv sju till stallet och släppte ut hästarna. Duktigt tje som hjälpte till så en lite ridtur på Kalle ut till hagen fick hon. Han är som guda-snäll så fort barnen är i närheten. Annat är han med mig, lite så där lagomt bufflig...
Patrick och Nellie fick lite sovmorgon och härlig lördags frukost fick vi tillsammans innan jag begav mig på jobbet.
Superfint väder. Solen värmer nu. Jobbet flöt på bra.
EFter jobbet en väldigt trevlig ridtur med Elisabeth och CC (som var väldigt taggad). Och tiden går ju fort när man har roligt, men klockan 17.00 skule vi ha trevlaga middagsgäster bestående av fam Daniel och Mia med barn och klockan 15.40 insåg jag och Bettan att de nog va dags att skynda hemmåt. Men vi hann! Middagen va färdig klockan fem, med stor hjälp av Patrick.
God ugnsbackad lax med romsås pch potatis...enkelt och GOTT!!
Så trevlig dag fick vi... mindre trevligt att Nellie hade ont i magen vid middagen... och va tror ni händer...
inatt vid ettiden så kommer allt upp. Tyvärr verkar de vara magsjuka då vi även har varit uppe tidigt imorse också. Usch usch.. inge roligt för magsjuka... Och stackars barnen när dom har det, jag skulle hellre offra mig själv!! Men jag brukar (peppar peppar ta i träd) ha stenmage mot sånt här.

Så vi får väl se vad dagen har att bjuda på idag. Fint väder kommer det att bli idag med, men de blir nog bara Livia som får komma med ut.

Förresten så såg jag ju skidskyttet igår, det gick ju så bra. Men som tidningarna skirver... Vad hände?? Jo, tyvärr har dom ju åkt för sakta. men dom kommer igen ska vi se. Försöker hitta en bra tv-guide för OS så man får ha bra pejl på när allt ska visas.

Ne, nu ska jag fixa frukost till mig och lilla strumpan. Den store kanske inte är så sugen. Får fixa blåbärssoppa och Coca-Cola, det var väl det man drack själv som mamma fixa åt en.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

då va de fredag och dans igen...

... om man nu ska se Let´s Dance föståss. Vilket jag gör för att bedriva min tid. Kära Patrick har åkt ut till Stöcksjö för att laga gamla volvon.
Jag är grymt sugen på något, men kan inte riktigt komma på vad det kan vara.... 

Dagen har iaf rullat fram som vanligt. Knallblå himmel imorse, men oj vad kallt det var. -20 grader.
Hoppas det kan bli lite mildare inför imorgon bitti då jag ska ta ut hästarna. Tänkte ta med mig någon av donnorna, om dom har vaknat förståss. Jag vet ju en herre som kommer att bli nöjd att få lite "rofylld" och tyst morgon=).

Och nu har OS dragit igång också, måste bara erkänna att jag inte är någon jätte fans av backhoppning. Men är det OS så är de ju OS. Men man ser ju fram emot skidskytte, skidor och alpint. Har jag missat något?

nee... kanske ska gå och se om man hittar något gott!!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ledig dag igen

Började min lediga dag med tandläkarbesök 07:40... de e ju inte min favorit grej att gå dit. Men jag blir kallad vartannat år och det tycker jag är bra. Och nu va de som de alltid brukar vara, fina tänder inga hål, men lite tandsten och polering. Klart sen! 20 minuter o stolen är alldeles perfekt lagomt.
I kassan blev jag överaskad av att jag bara behövde betala 45 :- för besöket!!!!! Nu får man tydligen 300:-/år från försäkringskassan och eftersom de va 2 år sen sist så drogs det av 600:-. I like it!!

Va hos Kalle på förmiddagen också och for ut på en ridtur. Jättehärligt väder idag. Solen rent av värmde i ansiktet. Kalle va glad också.

Sen blev det lunch med Patrick. Låg och läste lite tidningar i sängen när han for och jobba igen. Nästa gång jag vakna va klockan 16.00...oj.... då ska jag väl vara pigg ikväll då om inte annat.
 Middagen står i ugnen nu och kanske ett snabbt race till Kalle och plocka in honom för kvällen. Sen en middag för två då barnen redan ätit. Rätt mysigt=)



kortet ser ju mkt blåare ut än vad det är, men de va soligt och fint=)!!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

De sa bara swisch

Tiden har rusat igen och vi har fått en otroligt trevlig helg spenderad med trevligt sällskap i Abborberg. Litet och mysigt ställe och MYCKET snö. Oj!, säger jag bara. Tur att arbetsskotrarna fanns så att vi fick några spår.
God mat har vi fått och lagomt mycket "slapp" också.  Barnkalas fick vi va med om också på fredan och släkt och vänner kom och fikade goda tårtor som va hembakade.

På vägen hem på söndan fick vi middag hos mor och far, och där var även Barsele-family på middagsbesök. Trevligt trevligt.

Och nu är man tillbaka i vardagen. Barnen kom till oss igår. P har dragit iväg med dom till dagis nu för att sen fortsätta på "resa-över-dagen" till Sollefteå.

Med andra ord så rullar det bara på som vanligt... Hästen mår bra och är kvar. Ska ringa en tjej idag som ev va intresserad att hjälpa till lite så länge han e kvar. Och det låter intressant=).


här hitta vi en stor gran, faktiskt bara just bredvid skoterleden i skogen. Blev perfekt kryp in för lite fika och grillkorvning.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

nästan sovmorgon

Barnen är hos deras mor, Patrick borta på resa... säger bara det. Vilken skönhetssömn man har fått!! Sängen såg fortfarande bäddad ut när jag kröp ur den 07,30. Känner mmig pigg som en lärka.

P: Jag gillar ju bäst tat få ha dig bredvid ändå;)





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()