i´ts a raining night... halleluja

och regnet slutade aldrig falla från himmelen... Va man blir less.
Det har bara kommit mer, och mer, och mer.... hela kvällen. Skulle ju rida och trimma Kalle, men istället drog jag till Innertavle och ridhuset (vilket va skönt att slippa regent och rida i mörkret). Men då tar ju allt lite längre tid och hemma va jag klockan 22.00.
Ev kommer det en spekulant på söndag för provridning. Måste klippa honom innan dess... han e långhårig och inte så fager.
Så Stensele-planerna kanske blir ändrade. Kommer hon så är jag nog bara där fredag till lördag. Måste ju titta på Lynxen=).... så de får bli en snabbis isf.

Imorgon får Patrick besök från jobbet och därför har vi nu ränt runt som två galningar sent om sides och städat runt lite. Han har som ett litet hetsigt städ humör så man får göra som han säger=)

Dessutom missade vi våran tvättid idag, eller jag trodde de va idag, men de va ju tyvärr igår. Så oj oj... högen får växa lite till.

Nu blir det en varm dusch och sen kanske sängen.

Halloj

// Linnéa

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

tjoppelidopp

nu börjar snart Desperate Housewifes... jippi... de e ju ett lättsamt program att se=)
Har kommit hem från min raijd från stallet. Kalle-kanin fick va ute en sväng i mörkret, gick bra men de e ju mörkt.
Har bestämt mig nu till 99% att jag åker hem till Stensele till helgen. Nu har skotern kommit som vi skulle titta på. Men jag får åka själv med "gamm"-volvon. Patterick ska åka upp till Luleå med jobbet så jag o volvon (som tyvärr inte har en radio och fläkten blåser antingen noll eller största blås) åker nog upp på fredag direkt efter jobbet. Bara de ordnar sig med Kalle.
Men jag kommer ju att missa första början av idol... kanske har tur om jag får smita tidigare från jobbet... vem vet=)

Dagen har varit fullt upp på jobet som vanligt. Mycket att göra och sällan tid för lat. men de e bra, då går ju riden snabbt.

Jag köpte en julklapp igår. Jag tror den blir jätte bra, men jag kan ju inte berätta vad de va. För man vet ju aldrig vem som ska få den..... så den som väntar på nåt gott...=)

Barnen åkte till sin mor imorse, man blir som slapp just efter dom har farit så dom första 2-3 dagarna orkar man inte plocka fram den där dammsugaren som man borde ha gjort för länge sen..=(. Men vad är väl lite skit o grus på golvet...

Förresten... jag o Patrick börjar se Paradise Hotel på webb tv igår kväll. Men vilket program.... jag är glad att man ändå blivit lite till åren och inser att det finns så mycket annat i livet som är mer värt än vad dom håller på med=).


Nu drar det igång på Wisteria Lane!!

Hej hej

// Linnéa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sun is shining!!!

vaknade till en blå himmel och solen som va på väg upp!!!  efter all regn som vart sp blir man ju så glad=)
Jag och Kalle for ut i skogen och han tyckte nog också de var skönt, för han busade och brallade mest hela tiden. Jag ramlade av en gång, men han e ju så snäll så han stod bara och tittade på mig där jag låg.

Vi hade lite planer under dagen, men de blev faktiskt annat vi gjorde. Men de e skönt att ta dagen som den kommer ibland och inte alltid bara styra upp hela tiden.
Vi gjorde iaf trolldeg som barnen (och vi) bakade med. De e ju faktiskt lite kul=). Lite maskar, och lite änglar och lite änglahår också. Plus alla icke indentifierbara saker som gjordes också.

Igår kväll hade vi Elisabeth och Magnus på middag hos oss. Trevli trevligt... de blev faktiskt en lätt 3-rätters.
Förrätt: Tunnbröd med tilltugg (rom, rödlök, räkor och creme fraice)
Huvudrätt: Grönsaks paj m. paprika, broccoli, pinjenötter,kesella chevré ost och honung.
Efterätt: Marängsviss. En klassiker som alltid går ned!!! Men denna gång bytte jag ut chokladsåsen till en Nougat sås... mums vad smarrigt.

Nu e de då bestämt vart Sandberg/Folkhage ska fira jul. Det blir S-uman och farmor och farfar. Kommer nog att bli väldigt trevligt. Jag och syster lär väl göra våran "årliga" runda=).
Funderar lite på vad jag ska göra med Kalle om han fortfarande är kvar. Man kanske skulle ta med honom upp, om de finns plats förståss i Stensele-stallet. Eller annars får han stanna, men då måste man fixa en snäll själ som vill ta hand om honom... hmmm..... måste fundera lite till.
Syrran kanske tycker det blir kul med llite ridsällskao till Maggan...?!?!

Jag och Patrick ska faktiskt göra lite marängsviss av det som finns kvar=)..... onödigt att det ska ligga kvar i frysen.

Och angående rubriken jag har skrivit... de va ju i morse och fram mot lunch de var sol. Nu är det regn igen=(

Vi höres!!

// Linnéa


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

friday friday

jaha... nu sitter vi här jag och Patrick. Mitt emot varandra med varsin dator. Vilken fredag=)!!!!

Nä... vi har haft det bra, Jag kom ju hem fyra, och då fixade jag middag som vi sen åt tillsammans. Mysigt!
Sen en snabb sväg förbi stallet. Det har regnat precis hela dagen här så hästarna fick stå inne från lunch, så vi va där nu och gav lite kvällsmat. Kalle blev glad, Patrick bjöd honom på vad han kallade för fredagsmys....det var ca dubbla portion mat jämför med vad han brukar få. men Kalle va helnöjd=)

Annars så har dagen vart helt ok. På jobbet har det vart ganska rutchigt, så jag kan ju inte sticka under stolen med att de va väldigt skönt att gå hem fyra. Skulle få göra de fler gånger.

Undra vem som åker ut idag från idol då...?!?  Jag gissar på Mariette eller Reza. Det som är så svårt nu e ju att alla som e kvar e ju duktiga.  
Sen när det är långpausen så måste vi ta hand om disken efter maten. Vi blev så där snuskigt lat efter middagen...=(

Ha en skön fredag kväll med massa gott att äta och trevligt umgänge.
De ha då jag=)!!

Hej hej

// Linnéa

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lediga sköna dag!

Nu va kidsen lagda. Haft en toppen dag iaf.
Ridningen gick bra och jag fick ju upp Elisabeth på Kalles sadel och hon e ju så duktig. Kalle tyckte de nog va asjobbigt, men han blev riktigt fin=). Efter vi ridit så hade knytis-fika. Jag, Mikela och Elisabeth. Riktigt trevligt.... och gott=).
Man inser ju att dagarna går ju så otroligt fort när man är ledig. Det va bara att fara hem och göra i ordning maten, slänga in den i ugnen och fara o hämta barnen på dagis. Hem och äta.
Blev förresten Makaronipudding. Inte så ofta man äter det nuförtiden, men gott var det.

Försökte ha lite överblick om det är något bra att se på tv ikväll...men inget speciellt tror jag. Har så dålig koll va man ska se och inte se. Jag har inte allt för mycket tid över till att se på tv. Mina kvällar brukar gå så fort.
och det brukar aldrig slå fel att när jag ska se på tv så brukar det sluta i snarkningar och Patrick tar mig till sängen=).

Till morgondagen då... Vilka ska se Idol??? jag ska absolut göra det. Jag följer det slaviskt=)

Nu ska jag ta kvällens omgång av Betapet. Har ni som inte provat det förrut provat??

Kramelikram

//
Linnéa

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

morgon snabbis

en lite snabbis har ni väl varit med om?!?;)... här kommer den!!

måste skynda mig till stallet. Ska fara in och rida idag ju.

Morgonen har varit toppen. Barnen sov ända till halv sju, och de va ju då vi skulle kliva upp=).
Göra iordning dom för att köra dom till dagis. Och sen har jag bara suttit och fikat tillsammans med VK och VF, rätt trevligt med en sådan morgon.

Nä... nu måste jag dra till Kalle!!

Vi hörs senare.

Tjohej!

//
Linnéa

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Galadonnor!

Förresten, här kommer 2 bilder som vi lycktas hitta på internet från Umeå Galan 2009 som vi va på.
Vi va ju nominerade til Årets Marknadsförare. Tyvärr vann vi inte, (vilket Strömpilen gjorde). Men vi kom med på bild. En från röda mattan och en från minglet.
Under kvällen blev vi serverade fördrink med tilltugg. 3-rätter middag. kvällens stjärna på scenen var inte mindre än Charlotte Perelli (hon hade väldigt snygga kläder).
Efter all middag, och prisutdelningar var det dans för disco at the dancefloor.

Trevlig kväll!

Tjingeling

//
Linnéa



ps... man kan ju tro att de e en liten dvärg som sticker fram mellan jag och J, men de e bara I som försökte vara rolig...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

fullproppad dag

heldag på jobbet med massa folk. Nu är man trött i skallebasen.  Dessutom blev det en sån här snabb lunch hemma med Patrick. Det var både ätning, diskning och klippning av Patrick som stod på menyn.
Men vi va snabba som bara den! Men man känner sig lite seg nu.
Men lite mys ikväll så är man på topp snart igen.  För imorgon har jag min lediga dag. Jippi... då kan man ha en
xtra lång kväll i kväll! Synd bara att Patrick är borta=(. Men men, lite ensam tid kan vara skönt också.

Imorgon bär det iaf iväg till Hippologum för att ridas. Skönt att komma in nu när de vart sånt pissväder, rent ut sagt.


Idag blev det inte så mkt kloka ord (!?), men vi hörs snart igen.

kanske lite Betapet när barnen lagt sig...=)

//
Linnéa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

mysiga tisdag!

barnen är nattade, morgondagens middag står o puttrar på spisen och karln e borta. Gu se lugnt och skönt!!!!
Nu e de bara jag, datorn (bloggen) och BETAPET som gäller. Men förståss kl 21.00 e de ju desperata hemmafruarna som man måste se.
Tillbaka till Betapet, jag gillar det. Lugnt, avkopplande plus att man förhoppningsvist blir lite smartare kanske.
Prova det om du inte redan gjort det www.betapet.se , I looooove it!.

Hade stallfri dag idag. Snälla Jenny har skött om lilla pånken. Hon e så duktig så. Hon har trotsat vårt fruktansvärda tråkiga väder idag. usch usch.

En annan sak jag började tänka på idag va ju att snart e de ju faktikst jul (jooo, de e sant=)). och det där med julklappar ska ju så småningom börja inhandlas. Jag e ju en sån som älskar att ge bort, medans en annan tkr att man inte ska behöva ha så mkt klappar (bortsett från alla barn förståss). Men jag vill ge, de e ju kul.
Man behöver ju inte gå och göra sig utfattig på det. Men dom här små sakerna som betyder mkt.... man blir ju glad av sånt.
Jag ska trotsa andras lagar och ge, ge och åter ge.

Nu väntar mitt BetaPet!

Kram kram
Linnéa

.....vaddå, Dollarstore säljer väl massa bra klappar, typ två deodoranter med något konstig doft för 20 spänn!!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lunch avbrott

sitter nu på slutet av min lunch och inväntar att gå upp i butiken och jobba igen. Länge sen jag åt lunch på jobbet eftersom jag och min kära nästan alltid äter tillsammans. Men icket idag... jobbresa till V-mina stod på hans schema. Och jag får lyssna på mina kollegors tjatter!!;)

Har idag fått reda på att jag kommer måsta byta helgerna jag jobbar... vanligtvist jobbar jag udda heöger (då P har barnen), men nu eftersom det är 53 veckor i år hamnar jag på jämna helger.
Måste försöka styra upp det där!!!

Dags att hoppa upp en våning!

Tjingeling

// Linnéa

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Veckans startskott

jag hade telefon maraton imorse innan jag hunnit kliva upp. Bl.a ringde han som tog ut hästarna imorse o berätta att Kalle hade mött honom i dörren. Kalle hade haft en helt underbar natt/morgon och värsta frukostbuffén hade han ätit upp. Såklar va väl dom andra pållarna inte så nöjda eftersom dom blev utan...
... min häst ääääälskar mat, så ni kan ju förstå att han va nöjd=)

snart blir det nog ett bokad besök till Stensele. Kommer in en skoter till storuman som vi ska titta på. Så vi får se vad det blir för något...=)

Jag o Patrick ser på idioterna i Grannfejden. Vad är det för fel på männsikor som bråkar om saker och ting, att dom orkar. Hoppas man får normala männsikor och att man förblir det själv!!

Kram å hej!  // Linnéa

 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Söndagsnytta

då sitter man här och funderar vad som ska skrivas på denna blogg. Det får väl bli lite hipp som happ kanske.
Har iaf syster, Mattias o Rasmus på besök här. Men dom snarkar på i sängen fortfarande.
Jag och Patrick har en riktig slappar söndag, bortsett från att jag alldeles strax ska slänga in bullar i ugnen som legat på jäsning. Till veckan kommer barnen och då e de bra att ha bullar hemma=)

Vi fick en väldigt trevlig och god middag hos Ingrid där även mor och far var. Mums va gott det va.
Med sällskapet vi va så var diskussions nivån väldigt hög. Intressant att diskutera när det är många starka åsikter (bortsett från lilla far som är en lyssnare=).
Efter middagen drog vi till Vidängsgården och umgicks med Elisabeth o Magnus. Jag och Patrick drog hem lite tidigare medans storuman-folket hängde kvar till morgonkvisten.

Måste verkligen ta mig ut med Kalle och rida idag. har ju vart stenhårt i flera dagar och stackarn har bara fått ta det lugnt.

nee... nu ropar bullarna!

// Linnéa
dom e jättegoda


Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Premiär

Oki doki here we go!!

Häng med mig nu på min nystartade blogg, på min resa genom livet och dess sötma.
Nä cut the bullshit, nu kör vi.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()